Kaukola panoraama joulu 2017-1-1-4.jpg

Ilmakuvauspalvelu Tammelassa

Tarjoan ammattimaista ilmakuvausta radio-ohjattavalla helikopterilla pääosin Forssan talousalueella. Teen sekä teknistä- että mainoskuvausta yrityksille ja myös yksityisille asiakkaille.

Kuvat toimitan halutulla tavalla; raakakuvina, normaalina valokuvana tai vaikka valmiina tauluna seinälle ripustettuna. Videot toimitan raakamateriaalina tai yhteistyökumppanien kautta myös editoituna.

DJI_0234-1-1.jpg
DJI_0106-1-2.jpg

Alihankintakuvaus

Toimipisteeni sijaitsee keskellä kauneinta Etelä-Suomea. Pääsen nopeasti upeisiin luonnonmaisemiin kuvaamaan juuri halutunlaisen ilmakuvan. Lähellä muutaman minuutin ajomatkan päässä sijaitsevat mm. Liesjärven kansallispuisto, Torronsuo, Tammelan järvialueet, Saaren kansanpuisto, Kaukolan näkötorni ja monet muut kuvaukselliset kohteet.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro minkälaisen kuvan haluat! Kuvia löytyy valmiinakin jo tuhansia eri kohteista ja mahdollisesti erillistä kuvausta ei tarvita edes.

Skycat_pro+Inspire+2+web.jpg

 

 

Kartta.jpg

Hinnasto

 • Kuvauksen hinta on alkaen 150€ alv 24% riippuen kiireestä, kohteesta ja aineiston toimitusmuodosta.
 • Perus ilmakuvaus vapaalla aikataululla talosta tai tilasta tms. Tammela - Forssa lähialueella 150€ alv 24%. Hinta sisältää kaikki vedokset ja yhden valmiin kuvan digitaalisssa muodossa. Lisäkuvat 50€ / kpl alv 24%
 • Taulu mittatilauskehyksillä alkaen 249€ alv 24%. sisältäen kuvauksen ja valmiin taulun
 • Myös isoja useita metrejä kooltaan tauluja tai tapettia saatavilla panoraamakuvista. Hinnan tarjoan kohteen mukaan
 • Tuntikuvaus 115€/h alv 24%, minimilaskutus 2h. Kuvaus sisältää raakamateriaalin. Aika sisältää matkat kohteeseen. Kaluston valmistelua ja purkutöitä pajallani ei laskuteta. 

Hinnat sisältävät matkat Forssan lähiseudulle. Kauemmaksi sopimuksen mukaan. 

Voin teettää kuvatuotteita mistä tahansa netistä löytyvästä palvelusta sekä koti- että ulkomailta. 

Kuvauskalusto

 • DJI Inspire 2 X5S laskuvarjolla. Objektiivit:
  • 17 mm / 54° Olympus
  • 25 mm / 38° Olympus
  • 45 mm / 22° Olympus
  • X4S kamera kiinteällä 8.8 mm / 84° optiikalla
 • DJI Inspire 1 X3, laskuvarjolla
 • 3DR Solo GoPro 4 Silver, potkurisuojilla
 • DJI Phantom 4 laskuvarjolla

 

Kopteri maassa-1.jpg

Kuvausolosuhteet

Kuvaus voidaan tehdä, jos ei sada vettä tai tuule myrskylukemissa. Navakallakin tuulella kuvaus onnistuu hienosti.

Talvikuvaus onnistuu aina -20°C asti laillisesti näihin olosuhteisiin tarkoitetulla Inspire 1 ja Inspire 2 kalustolla. Muoviset Phantom ja 3DR Solo ja Mavic ovat kesäkoneita ja niillä ei saa lentää pakkasessa, joskin moni omalla riskillä niin tekee. Vahingon sattuessa vakuutuksen voimassaolo voidaan kyseenalaistaa, kun valmistajan asettamat rajat ylitetään.

Talvikuvaus on haastava laji johtuen laitteiston ja pilotin kylmänkestosta. Käytän pakkasella uniikkia sähkölämmitteistä radiopussia, jossa kädet ovat lämpimässä ja täysin toimintakykyiset vaativampiinkin kamera-ajoihin. Tabletti pysyy toimintakykyisenä myöskin sähköllä lämpiävällä telineellä. Kopterin akuissa on niin ikään sähkölämmitys, joten talvikuvausta voidaan tehdä vaikka aamusta iltaan ilman pelkoa tunnottomista sormenpäistä, niillä kun ei voi ohjata hyvällä tuntumalla.

Aerial photos and videos from Finland

 

I have a network of aerial photographers around the Finland. Which ever location you need aerial photos or videos I'm able to arrange it for you.

My own preferred area is around southern Finland. Locations within few minutes of drive are:

- Torronsuo national park. This is large swamp area in Tammela village

- Liesjärvi national park. This is national park in Tammela. Area contains untouched forests and lakes

- Folk park of Saari trails. This area is beautiful area with clear water lakes and hiking trails close to observation tower on Kaukolanharju. Albert Edelfelt created his famous painting in this scenery.

Be in touch! I speak English and Finnish.